tiistai 7. tammikuuta 2020

Etsykauppani

Avasin viime vuonna etsykaupan omille laukuille ja pussukoilleni. Teemanani on uusiokäyttö ja ympäristöystävällisyys. Materiaaleina näille teoksille yleensä on huonekalukangas näytteet jotka sain ystävältäni, ihana kun muuten nämä kankaat olisivat joutuneet roskiin ja nyt ne saavat uuden elämän.

https://www.etsy.com/shop/annikaldesigns/

Etsy on minulle muutenkin tuttu paikka koska harrastan korujen tekoa ja minulla on kaupat niillekin.
Kielenä siellä toimii englanti mutta sieltä löytyy myös kätevät kääntäjät jos englanti ei ole tuttu kieli.

Bannerini Etsyssä

Etsy on kansainvälinen myyntipaikka kaikille käsitöitä harrastaville ja niihin tarvikkeita myyville sekä nykyään myös vintage esineille. Eli myyjiä ympäri maailmaa joilla on oma kauppansa.

Tärkeätä etsyssä on hyvät kuvat, englannin kielen osaaminen (suurin osa asiakkaista tulee yhdysvalloista), tagien osuva käyttö, sekä somen käyttö lisäksi. Somen käyttö on ehdottoman tärkeää koska kilpailua on paljon. Aktiivisia myyjiä on yli 2,1 miljoonaa joten on tärkeätä tuoda myös omaa liikennettä kauppaan.

Minun Somelinkit:

https://www.facebook.com/annikaldesigns/

https://www.instagram.com/annika_l.designs/

Näissä molemmissa kielenä toimii englanti mutta jos tulee ongelmia niin aina voi ottaa minuun yhteyttä ja kysyä lisää.

Etsystä tekee erikoisen se tosiasia että käsintehtyä arvostetaan. Alhaisemmat hinnat eivät johdakaan lisääntyneisiin myynteihin vaan jopa päinvastoin. Jos sinulla on liikaa alhaiset hinnat tuotteita epäillään massatuotannoksi (kirosana etsyksi). Sen huomaa myös siinä että kun tekee alennusmyynnin niin sekään ei tuo lisämyyntejä (yllättävää eikös?) vaan ihmiset haluavat maksaa tuotteista kunnon hinnan. Tietysti mukana on myös tarjousten etsijöitä ja jopa huijareita jotka lähestyvät myyjiä sydäntäriipivillä tarinoilla tai sitten tyhjillä lupauksilla. Kumminkin päin myyjän menetys.

Itse olen tykännyt juuri etsyn kansainvälisyydestä, ja ajatuksesta että joku toisella puolella maailmaa käyttää juuri minun tuotteitani.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti